Klassresa till Krakow ?

Våran klass ska egentligen åka till Krakow på klassresa på torsdag, men ska vulkanen på Island fortsätta släppa ifrån sig aska kommer ju inte det gå... Känns bittert att behöva tänka så, så mkt problem som det varit, och så kommer man kanske inte ens iväg...


Mycket på en gång

För tillfället är det ganska mycket som snurrar i min hjärna då det händer / hänt ganska mycket. För det första har jag kämpat för att våran klass ska få ha alla våra NO-lektioner som vi nu jämt missar. Sen är det ju rätt mycket i skolan allmänt, men jag antar att det är så.

Om en vecka åker våran klass iväg på klassresa till Kraków och blir borta 6 dagar, kommer hem igen den 27april. känns väldigt läskigt eftersom jag aldrig varit utomlands eller flygit men det ska nog gå bra :)
En annan sak som snurrat i min hjärna de senaste dagarna har varit problemen våran klass haft med rumsdelningen på klassresan, och jag har kämpat för att alla skulle få sova med någon de känner sig bekväma med, alltså i det här fallet se till att en tjej fick sova med mig och en kompis :) och för en gångs skull lyckades vi få igenom det, trots att det var svårt...

Som ni märker uppdateras bloggen knappt, men jag har helt enkelt inte intresse eller tid till det, jag skriver när jag känner för det.

Har sedan i tisdags haft ganska hög feber, men har ändå bara varrit hemma tisdagen, kände att jag inte kunde missa skolan och trots att jag känner att jag borde vara hemma imorgon kan jag inte det eftersom vi nior skriver Nationellt prov i matte imorgon... "/ ush, men vi får se hur det går, kan inte göra bättre än mitt bästa ;)

Nu ska jag ta och läsa igenom en svenskauppgift som jag skrivit idag och ska lämnas in imorgon!(har seriöst ALDRIG väntat så här länge med att göra en uppgift, och resultatet är att jag inte är nöjd... "/ )

Vi hörs när vi hörs!

/Johanna

RSS 2.0