Packning

Idag är det packning som gäller för hela slanten, för imorgon åker jag (och brorsan) iväg på läger! :) Det är Våga Va´ Dig Själv- lägret vi ska på, det blir tredje och sista året för mig. I år ska vi vara i Säbyholm och inte Biskops-Arnö, så det blir lite nytt.

Det känns otroligt tråkigt att inte vara i siggefora idag, men jag måste ju faktiskt packa.

Kram


Bild på hela lägergänget förra året!


Sool!

Solen skiner men jag har spenderat dagen inomhus, med att baka en marängtårta och en tårtbotten till min födelsedagstårta!
Nu ska jag packa, sen ner till gården för att bjuda på tårtan och till sist åka till siggefora!!

Kram


Hemma

Nu har vi kommit hem från husvagnen, känns inte alls kul! Vill vara vid husvagnen! :( aja, det var nödvändigt att komma hem för att tvätta och handla.

Jag har inte direkt något att blogga om, så jag slänger in en bild istället!


                     9D i Krakow


Seg dag

Ush va slö och seg jag känner mig! Inte kul alls, men det är ju inte direkt roligt väder... Vaknade till regn och sedan har det bara regnat mer :( nu har det precis spruckit upp, så vi har tom lite sol ;)

Dagen har spenderats framför tv:n halvsovandes xD fy va sånna här dagar är tråkiga! förhoppningsvis är jag piggare imorgon!

Kram

Mys i solen

Hejsvejs!
Nu är det sådär otroligt lång tid sedan jag uppdaterade, men det kan komma att bli lite mer i framtiden, för att ta kål på den dötid som kan bli här vid husvagnen, vi har nämligen fixat så att man kan vara ute på internet även här ;)

Förövrigt har jag gått ut nian och varit på grönan, och även haft sjukt kul under vårshowen! Själva vecka var rätt enformig, vi bakade ca 400 bullar, ca 300 mockarutor och sisådär 500 kolakakor! Vi gjorde även lite dekorer och liknande. Saknar glädjen vi hade under sista numret på vårshowen! <3

Sista veckan i nian innehöll två lediga dagar, en resa till Furuvik på "Stolt och nykter" samt själva avslutningen. Den var vädligt sorgsam och det var inte många i klassen som kunde hålla sig från tårar. ´Betygen fick vi också, är så nöjd över de! :D
Sen var det bara att tagga om till Gröna Lund! Vi hade roligt, trots att det inte blev som vi planerat.
Jag vågade åka Katapulten!! :)

Nu har snart en vecka gått på sommarlovet, och vissa stunder är det rätt tråkigt.. Jag och mamma har varit här i Siggefora i två omgångar nu, från sön-tis och nu sedan igår. Otroligt skönt att bara koppla av!
Däremot är det svårt att inte minnas och tänka tillbaka på de senaste veckorna.
Låtarna Bad Romance och Tecnologic får mig at tänka.. <3

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällsolen! :)

Kram


RSS 2.0