KORT

Idag har jag gjort ännu ett kort :D Det är så himla kul, jag borde ta mig tiden oftare! Slängde också ihop en kladdkaka, MUMS!!

Nu ska jag titta på Extreme Home Makover, och kanske somna liiiite tidigare idag än igår...

Här är resultatet:



(Det vill inte funka, så kan bara lägga in framsidan... men inuti är det samma "modell" som på det gröna igår. Dock med en annan design.)

Kram



Uppdate 20.33 sitter fortfarande vid datorn xD

Korttillverkning

Jag ska försöka skriva lite oftare, lovar :D

Igår var vi i Uppsala en sväng och jag shoppade lite kläder :)

Idag har dagen spenderats med att tillverka kort. Här kommer resultaten:


Grattis kort, speciellt för pengar/presentkort som present.

På vänster sida kan man skriva sin hälsnig och på höger finns en ficka för presentkort/pengar.
Blev nöjd med det, hade inget mönstrat papper så fick ta grönt papper och göra ränder XD gick lika bra det!!


Kort med tårta.
 


/Kram

Skolstart

Så då! Nu är det igång som vanligt igen!! Eller vanligt, det har blivit en del förändringar gällande lärare och antal lektionstimmar m.m. Störst är väl att vi får sluta 13.00 på fredagar igen!


Jag har olika känslor inför skolan, men jag har bestämt mig : Jag ska klara det!! Jag ska fortsätta jobba på och gå ut grundskolan, nöjd med mina betyg, så det så!!

Nu har jag inget mer att säga till om, ska fixa iordning mitt pennskrin nu!!

Kram

P.S Min kalender har bytt utseende :


Berg-och-dal-bana

Hej!
Nu var det väldigt längesen jag skrev, och det beror helt enkelt på att jag inte haft någon som helst vilja att uppdatera. Egentligen finns det inte direkt någon vilja nu heller, men det känns lite lättare.

Under tiden jag inte uppdaterat har vi spenderat mesta tiden vid våran husvagn. Men jag har hunnit med att vara på återträffen på skansen och gröna lund(ännu en gång den här sommaren!)

Känslorna har dalat upp och ner, ensamheten har känts av oerhört mycket, såsom andra jobbiga känslor. Men tack vare några kompisar från lägret har jag börjat känna mig lite bättre nu. Det går inte att beskriva hur mycket det betyder för mig att ni ens bryr er om mig, det är det inte många som gör.<33

Och snart börjar skolan, med blandade känslor. Just nu är mina tankar bara: Johanna, du har ETT år kvar, du klarar det!! Och det ska jag banne mig göra!! Så det så!

Nu måste jag tyvärr avbryta, fast jag skulle haft lite mer att skriva om, ska laga tacos med familjen :) <33

Kram

Uppehåll??

Solen skiner här och det är faktiskt ganska varmt :) Jipiee!!
Därför blir det nog fortsatt dålig uppdatering, jag har tappat det här med bloggen..  Kanske blir det ett litet "uppehåll" eller så kommer jag på saker att skriva om.

Vi hörs när vi hörs

Kram


RSS 2.0