Godnatt

Jag säger Godnatt!!

Kram


I Trädgården

Min utsikt för tillfället:


Sitter ute i trädgår´n och myser. Först lyssnade jag bara på musik, men det blev alldeles för booring, så här sitter jag nu med datorn.
Det är riktigt skönt ute nu, inte för varmt men inte kallt heller! =)

Bjuder på en bild på mig själv innan jag säger hejdå!


Ciao

Bilder från LÄGRET -09

Emelie har klippt ihop en massa bilder och lagt upp på youtube, så här kommer det klippet i väntan på mina egna bilder=)
Klippet visar verkligen de olika ögonblicken! =)

LÄGERLÅTEN 2008

Här kommer lägerlåten från 2008 års VÅGA VA DIG SJÄLV LÄGER!! =), dvs förra året!



Kram

<3

Nu har nästan hela den här dagen gått. Tankarna finns fortfarande på lägret<33, men tack vare att jag har telefonnummer till många känns det lättare. Dock saknar jag alla sjukt mycket! Det är så tomt, ingen att prata och umgås med. Jag har även Micke som jag kan prata med om saker som hände på lägret, vilket också gör det lättare, någon som själv upplevt allt!


Det känns som att alla har Comviq, utom jag! Jag har allvarligt börja fundera på om jag ska ta och skaffa comviq när bindningstiden går ut på mitt 3 abonnemang! Gör jag rätt då?

Nu ska jag fortsätta skrivandet, fast på en annan blogg!

Kram

HEMMA IGEN!!

JAG ÄR HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma efter en helt otrolig vecka med mycket känslor. Det fanns utrymme för både glädje och tårar, skratt och ledsamhet. Allt fanns med i årets Våga Va´ Dig Själv Läger!
Hur gärna jag än vill så kommer jag aldrig kunna berätta allt som hänt, det går inte. Då skulle det bli en hel bok, med alla känslor, upplevelser och nya bekantskapskretser.
Jag kan säga att jag faktiskt kände ett tag att jag längtade till på lördag när vi skulle åka hem, dvs till idag, då stämmningen inte var på topp, men det borde jag inte gjort. Allt var så himla kul! Kortfattat kan jag berätta att vi fick träffa Seth Engström("trollkarl"), Luisa Bicho Steenie(kampsportsutövare) och Nina Amjadi(från Robinson). För er kanske inte det betyder nåt, men för oss som var på lägret, var det väldigt kul. Även en massa andra saker var toppen, men det finns inget annat sätt än att uppleva det själv!
Idag efter städningen och allt när alla skulle åka hem kom det massor av tårar. På toppen av det spelade Fia piano och sjöng en egenskriven låt, som får mig att gråta.
Där stod vi, till en början med ganska få, och grät, men efter ett tag kändes det som om alla var ledsna. Man ville inte åka hem, åka bort från alla nya kompisar man träffat, hem (i mitt fall) till det tråkiga igen, inga kompisar, bara ensamhet.
Till slut var nog de allra flesta rödgråtna och det var med motvilliga steg jag tog mig till bilen. Där brast det än en gång. Min bror Micke, som också var med, var också jätteledsen. Ingen av oss ville hem!

Eftermiddagen har varit ganska ledsam för min del, men nu senare på kvällen chattade jag med några från lägret, och OJ va mycket det gav! Jag blev direkt på bättre humör! =) Tack Julia, Andrea, Camilla och Adam!

Bilder kommer så fort jag lagt in de på datorn,

Kramar/ Johanna<33


When tomorrow comes I'll be happy

Nu är det snart måndag.  Dags för läger. Jag är inte nervös, men fundersam. Hur ska de klara av att göra ett ännu bättre läger i år än förra? Hur ska det gå till?
Det är nog inte så många från förra året som kommer, det känns inte som det iallafall. Men jag ska dit! Och jag ska ha jättekul! Mina minnen från förra sommaren, sommaren som blev den bästa i mitt liv, sommaren som förändrade mig, sommaren som gjorde mig till en starkare männinska, de sitter i fortfarande.
Det känns overkligt att jag ska iväg dit igen. Det har redan gått ett år! Som jag längtade veckorna efter lägret förra året. Nu är vi här igen. Men det känns inte som det. Kan det verkligen gått så fort ändå?
Hur kommer jag känna när jag kommer dit igen? Kommer det vara sig likt, eller blir det annorlunda?
Jag tror det blir ett annorlunda läger från förra året, en ny vecka full med minnen, förhoppningsvis nya kompisar.
Jag hoppas och tror att även den här veckan kommer vara ett minne för livet. Något som förändrar mig, gör så att jag orkar fortsätta kämpa med allt; Skolan,kompisarna.. allt!  

Alla dessa funderingar plus femton tusen till snurrar i min hjärna. Men jag är så himla glad för att jag åker iväg imorgon, Jag ångrar verkligen inte att jag anmälde mig! Att jag efter mycket tvekan förra året ändå åkte iväg, det förändrade mitt liv!!

Nu säger jag hejdå till er för imorgon drar jag till BiskopsArnö för att ha en superdunderrolig vecka! Jag är verkligen förväntasfull inför vad veckan kommer att innehålla!

Hejdå!! =)=)=)=)

Packat och klart

Nu har jag packat klart. Det blev 2 "sportbags" och en ryggsäck, duktigt gjort av mig! =) Hihi..
Men det är så svårt att bestämma vad man ska ha med sig, dels pga att man inte vet vad det blir för väder-men nu verkar det bli väääldigt bra(: - och sen e jag sån att jag går efter humöret när jag står vid garderoben och väljer kläder. Och jag vet väl inte hur jag kommer känna på onsdag? Hahaa, men nu är det iallafall packat, bara det allra sista som ska ner imorgon.

Jag har gått och blivit förkyld! Lagom till lägret! *suck*, vi får hoppas det går över snart!!


Vet ni vad jag hittade idag(ni få som någon enstaka gång läser)? Jeans som säkert är 2-3 år gamla, som jag trodde var alldeles för korta och små, eftersom de ligger längst bak i garderoben, men de passade!! =) Värsta kul! =)


Nu ska jag gå och hjälpa till med middagen


Kram

Midsommaren över

Nu är jag hemma igen! Och midsommaren  är över.

Helgen har varit regnig och rätt tråkig. Är midsommarn redan över? Halva sommaren e över.. Hänger inte riktigt med..


Idag e jag jätteseg, så det blir väldigt lugnt idag, imorgon måste jag packa eftersom jag på måndag åker på läger!!!

=)


Kram

Simhall

Nu på kvällen var jag ner och badade i våran simhall! Hade så himla tråkigt och micke och hans kompisar skulle ner, så jag hängde på.
Det var väldigt skönt!!

Imorgon kommer min mormor och hennes man på besök för att fira mig(som fyller 15 på tisdag). Efter det åker vi till Siggefora där vi ska fira midsommar. På lördagen alternativt söndag fm kommer vi hem, eftersom jag måste packa inför lägret!!! =)

Så om det inte blir uppdatering imorgon kommer det ingen förrän på lördag ev söndag!!

Nu ska jag gå och försöka hitta på något kul at göra!


bild från konffalägret


Ica+Natta+Nana=Skratt

Ville bara säga att Ica+Natta+Nana=Skratt


Jordgubbssmoothie

sitter här och dricker jordgubbssmoothie! Gott. Dock lite för sur och lite för mkt youghurtsmak. Men man blir aldrig nöjd..

Snart kommer Natta och Ica. Så det blir nog ingen mer tråkig "uppdatering" idag.


Kram

Solen var på besök

Idag har solen skinit! WoW! Undra hur länge den är på besök?

Har varit ute vid husvagnen under dagen och hjälpt my parents med gräsklippning medmera. Skulle gärna stannat kvar, men vi åker ut först på tors då min mormor och hennes man kommer för att gratta mig på torsdag fm.

Ikväll kommer Erica och Natalie för att sova över. Det kan behövas, känner mig ganska ensam här i mitt fint möblerade och städade rum...


Städa

Idag har jag städat mitt rum, jobbigt medan man hållerpå, men himla skönt nu när det är gjort!
Det blev också en liten möblering och nya gardiner! =)

Ikväll blir det att kolla på Cityakuten. Klockan 20.00 kommer "tillbakablickar", 21.00-22.40 Sista avsnittet

Nu ska jag gå och duscha

Kram

Problemgörare...

Det känns som om jag bara ställer till problem. Ta till ex det här:

Jag har tänkt göra ett "minnesalbum" från förra årets läger och har då fått bilder från kompisar eftersom jag inte tagit så många. Från Camilla fick jag jättemånga och fina bilder, men när jag bytte msn försvann de, utan att jag var förberedd på det. När jag sedan frågade om jag kunde få bilderna på nytt hade hon redan rensat bort de.
Jag tänkte att jag kör på de bilder jag har, men upptäckte sedan att det fanns bilder på Vågavadigsjalvs hemsida. Jag försökte skriva ut de, men det gick inte. Jag kontaktade de och frågade om hjälp, men fick inget svar. Nu idag skickade jag ett nytt mejl och fick svar.
Jag orkar inte gå in på exakt vad som stod, men jag kände att jag bara ställer till med problem. *suck*

Jag har setat och hållt på med plastband och knytit m.m. Banden låg i vardagsrummet och jag glömde städa undan de, så katten gick dit. Det slutade med att mamma hittade honom bakom fotöljen ätandes på ett band. Han hade fått i sig en liten bit. MITT FEL!! Åh... va sur jag blev på mig själv..
Hoppas bara han inte tar skada.. Någon som vet?

Nu ska jag fortsätta pillra med mitt plastbandsprojekt..

Hejdå

Tråkigt

Regnet fortsätter att ösa ner. Är det såhär första dagarna på sommarlovet ska  vara? Att man bara sitter inne och gör i princip ingenting? Ush för allt regn! Jag vill ha sol!!

Igår kväll tittade jag på två filmer,båda ganska bra. Den ena filmen var finsk vilket vi upptäckte i efterhand men hade svensk text. Eftersom jag kan finska försökte jag "sudda" bort textraderna eftersom jag automatiskt isåfall läste det, men det gick inte hela tiden.

Nä nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra, vilket inte är det lättaste


Kram


Regnig start på sommarlovet

Regnet bara öser ner, undra hur mycket det har regnat under de senaste dagarna?

I torsdags  var jag som sagt på Gröna Lund, vilket var kul! Jag vågade till och med åka flygande mattan=)
Igår sov jag till kvart i ett då vi kom hem från Grönan först 1.00. Dagen svishade förbi när vi var iväg och handlade.

Idag var vi i Västerås en sväng. Inte av någon speciell anledning, men jag köpte ändå ett par skor...(Fy på mig!!) Jag som inte har några skor.... :)

Nu ska jag ta och uppdatera lägerbloggen!

Kram


Stolt tjej har gått på sommarlov!!

SOMMARLOV!! Nu är årskurs åtta avklarad!!

Skolavslutningen gick bra, och jag blev jätteglad över mina betyg!! =) Jag har höjt tre VG till MVG och ett IG till G!!!!!!!!!! Jipiiiiiiiiiiiiiieeeeeee vad glad jag är!! Och stolt över mig själv=)


Nu ska jag ta och byta om och fixa lite, klockan tre åker vi till Grönan med frittidsgården! =)



Kram

Vad ska jag göra??

Regnet fortsätter falla och termometern står på 12 grader. Blir det samma väder imorgon??
Om så är fallet har jag problem. Jag ska ha en tunn "blus"/klänning med ett linne under och leggings.. Jag kommer frysa ihjäl!! Så tänkte jag att jag ska ta fram tunna strumpbyxor som jag kan ha... Tror du jag hade ett par?? NEJ, alla har blivit slängda efter att ha varit trasiga!! Argh!!!!!!!!!!!!!! Att jag inte kom på det tidigare!


Någon som har en idé på hur jag ska göra?

Regn regn regn

FY FÖR REGN!!!!


Imorgon är det skolavslutning, och jag hoppas verkligen inte att det   regnar! Ush.. tänk tanken att stå där i sina finkläder, glad för att få sluta åttan, och så regnar det!! Ekvationen går inte riktigt ihop.. *det får inte regna*


Idag fick vi sluta redan klockan två då vi inte haft några speciella lektioner idag: Film och "uppdrag".. Slapp dag


Nu ska jag inte tråka ut er mer, så

Hejdå


Gröna fingrar?

Jag skulle nog säga att de är svarta! =) Hahaaa... Har precis kommit in efter att ha hjälpt mamma och pappa fixa jordgubbsland och plantera blommor. Nu låter det som om jag varit värsta duktig... men aa jag försökte hjälpa till... hahaaa men jag fick i allafall svarta fingrar!! =)

"Skoldagen" gick bra, den innebar bara städning av skåp, fotbollsmatch lärare vs nior, och bio.
Vi såg Rallybrudar... Min åsikt?? Njaee... jag vet inte riktigt..


Jag blir galen på alla dessa myggbett!! För ngn vecka sedan fick jag massor, ch det slutade med att jag hade massor av sårskorpor.. Nu har de börjat försvinna sakta, men nu så har jag fått nya bett!! Åhhh, va´ irriterande!
Hoppas de inte kommer synas så mkt under mina leggings på skolavslutningen bara!!


Nu ska jag försöka bestämma vilket kort från konfirmationen vi ska ha på "tackkorten".......*Suck*
 
Hoppas det blir såhär smarriga jordgubbar! =)

Kram


.

Jaa hur ska man börja?
Jag har inte bloggat på ett bra tag nu, i början hade jag inte tid och efter det har jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva om.

Snart är det iallafall sommarlov! Åhh så skönt!!!!! På torsdag är det avslutning och fram tills dess försöker lärarna bara fördriva tiden på bästa sätt, så det är inte precis jobbigt i skolan nu=)

Tyvärr blir även detta inlägg kort, då jag inte har något att skriva om


Hejdå

RSS 2.0